LoosVideography

Selfie 360 - Save The Moment

Imaginează-ți asta

 Te afli la un eveniment important, plin de persoane influente, covor roșu, camera este pusă pe tine odată cu toate reflectoarele și parcă ești în centrul Universului și doar tu contezi. Ce sentimente îți oferă gândul acesta?

 

LoosVideography

Servicii Extra

Selfie 360*

Dacă îți place să fii în centrul atenției și te bucură sentimentul creat de exercițiul de imaginație anterior, ai venit în locul potrivit. Dacă se întâmplă să se aproprie și un eveniment important în viața ta, atunci este și mai bine!

 Ce spui să încerci o platformă selfie 360? Fii în centrul atenției la evenimentul tău, exact așa cum îți place și oferă-le acest sentiment de neuitat și invitaților tăi. Ce este o platformă selfie 360? Este o platforma cu braț rotativ ce captează cadre video cu efecte slow motion, fast motion sau boomerang și care, aici este partea cea mai interesantă, face acest lucru din toate unghiurile!

Astfel, toată frumusețea ta va fi pusă în valoare și o vei putea share-ui cu prietenii. Nu contează evenimentul, se poate folosi la o nuntă, botez sau majorat și fii sigur că invitații tăi o să se distreze maxim! 

Și partea cea mai bună este că vă vor rămâne niște amintiri frumoase. Și știm cu toții cât de importante sunt amintirile mai ales cele de la un eveniment important din viața noastră. Poți avea și tu genul acesta de videoclipuri, precum cele ale vedetelor de la galele de modă, chiar la nunta sau ziua ta de naștere!

 Asigură-te că toate părțile tale frumoase sunt captate și puse în valoare într-un videoclip în format 360 și nu face asta singur!

Poți, la fel de bine, să împarți “faima” cu un prieten bun sau un membru al familiei. Și în acest mod nu doar că vei rămâne cu o amintire din momentul în care te-ai simțit exact ca o vedetă, dar o vei face alături de cineva drag.

Și cine nu își dorește să își facă amintiri frumoase alături de persoanele dragi nouă?

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment

Save The Moment