Povestea noastra

Loos Videography

Povestea noastră ne-a ajutat să creăm multe alte povești frumoase în jurul nostru, iar dacă ai ajuns aici înseamnă că și povestea ta e pe punctul de a începe și suntem foarte bucuroși să îți fim alături pe acest drum. Timpul este prețios, așa că îți voi fura doar 2 minute din acesta și te voi ruga să citești câte ceva despre noi.

 Prin poveste ne referim la un eveniment important ce a avut loc în viața noastră, nunta, ce ne-a determinat să pornim pe drumul fotografiei și al videografiei. Cu ajutorul darurilor primite, al bunătății oamenilor din jurul nostru și al pasiunii pentru a fotografia și a filma am pus bazele a ceea ce astăzi se numește Loos Videography. 

Loos Videography

Dar nu am pășit pe drumul acesta nepregătiți, ci cu o serie de cursuri teoretice și practice realizate pe parcursul unui an întreg, asta pentru a reuși să punem cu adevărat în valoare frumusețea poveștilor voastre.

De la primul pas făcut ne-am dorit să evoluăm frumos și să ajungem la performanță, așadar am început să colaborăm cu o firmă de prestigiu, lucru care a determinat inexistența unui portofoliu fizic deoarece politica comercială a firmei respective nu ne-a permis să ne ajutăm de evenimentele realizate pentru a transmite mai departe o parte din poveste.

“Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu diferit”, a spus o mare creatoare de modă, Coco Chanel. Și pentru că și noi suntem creatori, în felul nostru, am luat aminte, iar în urma experienței construite de-a lungul timpului, am urcat la un nivel înalt al fotografiei și videografiei unde accentul este pus pe amprenta personală, aplicată în tot ceea ce înseamnă Loos Videography.

Această amprentă personală este constituită din două aspecte majore. Primul este empatia noastră față de tot ce înseamnă povestea ta, pentru că așa cum am menționat, povestea noastră a avut un impact pozitiv, așadar ne dorim același lucru pentru tine sprijinindu-te și fiindu-ți alături când ai nevoie de ajutor.

Al doilea aspect este calitatea, care nu este pe locul doi, ci i-am făcut un loc pe podium chiar lângă empatie, ba chiar am reușit să creăm o legătură între ele. Pentru a obține calitatea dorită este nevoie și de suport emoțional pentru miri, ca aceștia să uite de stresul evenimentului și să vadă în noi un prieten gata să sară în ajutor.

Și vom fi foarte buni la asta, pentru că avem experiența evenimentului nostru unde trăirile interioare erau atât de intense și complexe încât nu reușeam să le exteriorizăm.  Aceeași seriozitate și importanță cu care am tratat nunta noastră, va exista și pentru voi și vom avea grijă să punem în valoare unicitatea.

Cât despre aparatură, elementul primordial al fotografiei și videografiei căutăm continuu să ținem pasul cu tehnologia, indiferent de cât de repede se mișcă aceasta. Odată cu o aparatură performantă vin și beneficiile multiple, așadar punem foarte mare accent pe acest aspect. 

Un eveniment reușit va fi întotdeauna cel unde există zâmbete chiar și după terminarea acestuia, prin intermediul pozelor și al filmulețelor. 

Recenzia reală este confirmarea rezultatului.