Povestea noastră ne-a ajutat să creăm multe alte povești frumoase în jurul nostru, iar dacă ai ajuns aici înseamnă că și povestea ta e pe punctul de a începe și suntem foarte bucuroși să îți fim alături pe acest drum. Timpul este prețios, așa că îți voi fura doar 2 minute din acesta și te voi ruga să citești câte ceva despre noi.

 Prin poveste ne referim la un eveniment important ce a avut loc în viața noastră, nunta, ce ne-a determinat să pornim pe drumul fotografiei și al videografiei. Cu ajutorul darurilor primite, al bunătății oamenilor din jurul nostru și al pasiunii pentru a fotografia și a filma am pus bazele a ceea ce astăzi se numește Loos Videography. 

Dar nu am pășit pe drumul acesta nepregătiți, ci cu o serie de cursuri teoretice și practice realizate pe parcursul unui an întreg, asta pentru a reuși să punem cu adevărat în valoare frumusețea poveștilor voastre.

De la primul pas făcut ne-am dorit să evoluăm frumos și să ajungem la performanță, așadar am început să colaborăm cu o firmă de prestigiu, lucru care a determinat inexistența unui portofoliu fizic deoarece politica comercială a firmei respective nu ne-a permis să ne ajutăm de evenimentele realizate pentru a transmite mai departe o parte din poveste.

“Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu diferit”, a spus o mare creatoare de modă, Coco Chanel. Și pentru că și noi suntem creatori, în felul nostru, am luat aminte, iar în urma experienței construite de-a lungul timpului, am urcat la un nivel înalt al fotografiei și videografiei unde accentul este pus pe amprenta personală, aplicată în tot ceea ce înseamnă Loos Videography.

Această amprentă personală este constituită din două aspecte majore. Primul este empatia noastră față de tot ce înseamnă povestea ta, pentru că așa cum am menționat, povestea noastră a avut un impact pozitiv, așadar ne dorim același lucru pentru tine sprijinindu-te și fiindu-ți alături când ai nevoie de ajutor.

Al doilea aspect este calitatea, care nu este pe locul doi, ci i-am făcut un loc pe podium chiar lângă empatie, ba chiar am reușit să creăm o legătură între ele.

Pentru a obține calitatea dorită este nevoie și de suport emoțional pentru miri, ca aceștia să uite de stresul evenimentului și să vadă în noi un prieten gata să sară în ajutor.

Și vom fi foarte buni la asta, pentru că avem experiența evenimentului nostru unde trăirile interioare erau atât de intense și complexe încât nu reușeam să le exteriorizăm. 

Aceeași seriozitate și importanță cu care am tratat nunta noastră, va exista și pentru voi și vom avea grijă să punem în valoare unicitatea.

Cât despre aparatură, elementul primordial al fotografiei și videografiei căutăm continuu să ținem pasul cu tehnologia, indiferent de cât de repede se mișcă aceasta.

Odată cu o aparatură performantă vin și beneficiile multiple, așadar punem foarte mare accent pe acest aspect. 

Un eveniment reușit va fi întotdeauna cel unde există zâmbete chiar și după terminarea acestuia, prin intermediul pozelor și al filmulețelor. 

Recenzia reală este confirmarea rezultatului.

Loos Videography este destinația la care am ajuns în urma unei călătorii frumoase, o călătorie cu bune, cu rele, așa cum se întâmplă mereu. Au existat momente tensionante pe care nu le-am lăsat să ne cuprindă și am mers mai departe cu gândul doar la povestea frumoasă ce ne așteaptă.

Ce ne-a determinat pe noi să creăm Loos Videography? Dragostea! Atât cea față de fotografie și videografie, cât și cea pe care ne-o purtăm unul celuilalt. Momentul nunții noastre a fost cel care ne-a determinat să pornim pe acest drum, cu ajutorul darurilor primite și al oamenilor frumoși dinjurul nostru, am creat ceva și mai frumos.

Dar destul despre noi, ce spui să îmi răspunzi la câteva întrebări? Cum ar fi, ești și tu pe punctul de a porni într-o călătorie la fel ca a noastră? Îți dorești să fie un moment memorabil demn de povestit nepoților? Vrei să uiți de stresul planificării și să “go with the flow”? Ei bine, dacă răspunsul este da înseamnă că nu ai citit până aici degeaba.

Ce te-ar face să ne alegi pe noi pentru a capta amintiri la evenimentul tău? E simplu, empatie și calitate. Empatizam cu tine, cu evenimentul în sine , astfel încât să te ajutăm să păstrezi distracția ca și element de bază și să uiți de emoții . Iar calitatea este principiul după care ne ghidăm , întrucât ne dorim să îți reamintești cu drag d e noi de fiecare dată când îți amintești de evenimentul tău .

Contact :

[email protected]

Facebook : Loos Videography

Instagram : @Loos.Videography

Telefon : 0767606205